G.L. SOLAR PLANT LTD


Ηλιουπόλεως 5, 3048 Λεμεσός. Τηλ. 25-574730

 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ

Λόγω των προβλημάτων που παρουσιάζονται με επιστρεφόμενες ή ακάλυπτες επιταγές, είμαστε αναγκασμένοι να εφαρμόσουμε πλέον αυστηρότερους κανόνες σχετικά με τις επιταγές, όπως περιγράφονται στο πιο κάτων κείμενο.

Document
Αυθεντικά αξεσουάρ για το δικό σας Renault Trucks. Μελετήστε την μεγάλη σειρά από αξεσουάρ που έχει συγκεντρώσει η Renault Trucks για το όχημα σας, ριμς, τάσια, σπόϊλερ, κλπ.
Loading
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ & ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Από την 1η Ιουλίου 2012, μπορείτε να προβαίνετε σε πληρωμές από το κατάστημα πωλήσεων & εξαρτημάτων χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές και χρεωστικές σας κάρτες VISA, MASTERCARD και American Express.

Το μέτρο αυτό κρίθηκε αναγκαίο καθώς είναι επιτακτικό να τρέχεις με την τεχνολογία αλλά και για διευκόλυνση των πελατών των οποίων οι επιταγές δεν είναι αποδεκτές.

Εξαρτήματα

Ένα επαγγελματικό μηχάνημα ή όχημα, είναι τόσο καλό όσο καλή είναι και η εξυπηρέτηση μετά την αγορά. Εμείς στην G.L. Solar Plant Ltd το γνωρίζουμε αυτό πολύ καλά. Στόχος μας είναι η διατήρηση επαρκούς αποθέματος εξαρτημάτων για όλα τα μοντέλα ώστε οι περιπτώσεις ακινητοποίησης του μηχανήματος ή του οχήματος σας λόγω έλλειψης εξαρτημάτων να ελαχιστοποιηθεί.

 

Αυθεντικά Εξαρτήματα

Πολλές φορές το φθηνό ανταλλακτικό εμπορίου μπορεί να σας στοιχίσει ακριβώτερα από το αυθεντικό εξάρτημα. Επιλέγοντας πάντα ένα αξιόπιστο συνεργείο και αυθεντικά εξαρτήματα, σημαίνει ότι η συντήρηση και οι επιδιορθώσεις του μηχανήματος ή του οχήματος σας γίνονται σωστά και μιά φορά.

 

Παραλαβές Εξαρτημάτων

Οι παραλαβές εξαρτημάτων γίνονται από το εξωτερικό. Τα εξαρτήματα για τα φορτηγά Renault έρχονται από την Γαλλία ενώ τα εξαρτήματα για τα μηχανήματα Doosan έρχονται από το Βέλγιο ή την Κορέα. Τα εξαρτήματα των πιστόλων έρχονται από την Κορέα. Παραλαβές από την Ευρώπη γίνονται ενός 3-4 εργάσιμων ημερών ενώ από Κορέα μπορεί να πάρει μέχρι και 21 ημέρες. Καθώς μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η επείγον παραγγελία σας έχει σταλεί στον προμηθευτή το συντομότερο δυνατό, ορισμένοι παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε όπως καθυστερήσεις πτήσεων, κλπ, ενδέχεται να καθυστερήσουν την παραλαβή εξαρτημάτων.

 

Παραγγελίες εξαρτημάτων

Προτού επικοινωνήσετε μαζί μας για παραγγελίες εξαρτημάτων, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το ακριβές μοντέλο του μηχανήματος/οχήματος σας καθώς και τον αριθμό σειράς (αριθμό σιασί) και την χρονολογία του. Οι κατασκευαστές κατά την διάρκεια παραγωγής ενός μοντέλου προβαίνουν σε βελτιώσεις και αντικαταστάσεις εξαρτημάτων. Ειδικά όσον αφορά τα φορτηγά Renault, είναι τόσες οι παραλλαγές που μόνο με τον αριθμό σειράς μπορείς να είσαι σίγουρος για το σωστό εξάρτημα.

 

Αριθμός Σειράς για Μηχανήματα Doosan-Daewoo

Τις πληροφορίες αυτές θα τις βρείτε στην ταμπέλα του μηχανήματος σας που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της καμπίνας (μεταξύ των καδένων), κάτω χαμηλά. Παραδείγματος χάριν, μία ταμπέλα θα γράφει:

Brand                      Doosan                                    Κατασκευαστής

Type                        Excavator                                Τύπος μηχανήματος

Model                      S225LCV                               Μοντέλο

Serial No.                2145                                       Αριθμός σειράς (σιασί)

Year of Mnf             2004                                        Χρονολογία κατασκευής

Factory                    Made in Korea                       Εργοστάσιο κατασκευής (Κορέα ή Βέλγιο)

 

Αριθμός Σειράς για Renault Trucks

Ειδικά για τα φορτηγά Renault, o αριθμός σειράς ονομάζεται αριθμός VIN και αποτελείται από 17 γράμματα και αριθμούς. Βρίσκεται στην ταμπέλα που είναι τοποθετημένη είτε στο κράσπεδο της πόρτας του συνοδηγού (Renault Premium, Kerax, Magnum), είτε μπροστά όταν σηκώσεις την γρίλια (Renault Midlum, Mascott). Όλα τα φορτηγά Renault έχουν αριθμό VIN που ξεκινά από VF6....

 

Αριθμός Σειράς για Everdigm Rhino – Hanwoo

Το ακριβές μοντέλο, ο αριθμός σειράς και η χρονολογία βρίσκονται στην ταμπέλα στο πλευρό πάνω ψηλά. Λόγω της χρήσης των προσαρτημάτων, η ταμπέλα έχει γύρω-γύρω προστατευτικό πλαίσιο.

 

Γενικά περί Παραγγελιών Εξαρτημάτων

  1. Προκαταβολή
  2. Εγγύηση Εξαρτημάτων
  3. Επιστροφές Εξαρτημάτων
  4. Ώρες Λειτουργίας Καταστήματος Εξαρτημάτων

Προκαταβολή για εξαρτήματα που συνήθως κρατούνται σε απόθεμα δεν χρειάζεται. Ζητούμε προκαταβολή για εξαρτήματα τα οποία σπανίως χρειάζονται ή για αξεσουάρ. Προκαταβολή μπορεί να απαιτηθεί σε περιπτώσεις εξαρτημάτων τα οποία είναι ειδικά για συγκεκριμένα οχήματα/μηχανήματα.

Τα εξαρτήματα φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μηνών. Ορισμένα εξαρτήματα δεν καλύπτονται από εγγύηση ενώ η εγγύηση δεν καλύπτει περιπτώσεις όπου η φθορά οφείλεται σε λανθασμένη εφαρμογή ή ήταν αποτέλεσμα άλλου προβλήματος.

Οι επιστροφές εξαρτημάτων μπορούν να προκαλέσουν χάος στην αποθήκη εξαρτημάτων γι’αυτό και έχουμε εφαρμόσει αυστηρούς κανόνες που αφορούν τις επιστροφές:

* Από την στιγμή που ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά εξαρτήματα (αισθητήρες, διακόπτες, πλακέτες, κλπ) φύγουν από το κατάστημα, δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή, ακόμη και αν δεν αφαιρεθούν από την εργοστασιακή τους συσκευασία.

*Εξαρτήματα τα οποία δεν έχουν αφαιρεθεί από την εργοστασιακή τους συσκευασία μπορούν να επιστραφούν αφού ελεγχθούν για τυχόν ζημιά ή φθορά. Λόγω των εξόδων που συνεπάγονται, εξαρτήματα που επιστρέφονται υπόκεινται σε χρέωση 15%.

*Εξαρτήματα που έχουν αφαιρεθεί από την εργοστασιακή τους συσκευασία, εκτός ειδικών περιπτώσεων, δεν μπορούν να επιστραφούν. Σε περίπτωση επιστροφής, τα εξαρτήματα υπόκεινται σε χρέωση μέχρι και 25%, λόγω επανασυσκευασίας, επαναποθήκευσης, κλπ.

 

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

* Θερινή Περίοδος              08:00 – 13:00   και   14:30 – 17:30.

* Χειμερινή Περίοδος 08:00 – 13:00   και   14:00 – 17:00.

* Αργίες – Κατά τις αργίες και τα σαββατοκυρίακα το κατάστημα παραμένει κλειστό.

* Θερινές Διακοπές – Από τις 12 μέχρι τις 22 Αυγούστου 2014.

 

Εξυπηρέτηση Εκτός Κανονικών Ωρών Εργασίας

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου απαιτούνται εξαρτήματα εκτός κανονικών ωρών εργασίας για οχήματα ή μηχανήματα που έχουν ακινητοποιηθεί, θα γίνεται κατά την απόλυτη κρίση της διεύθυνσης της εταιρίας και με υπερχρέωση 20% (ελάχιστη χρέωση €45 συν ΦΠΑ) λόγω υπερωριών, έξοδα μετακινήσεων, κλπ.